Hitta på Göteborgs universitet!

Nyhet: 2016-08-17

Student, bild: Johan Wingborg

Välkommen till dig som ska studera på Göteborgs universitet i höst! På Studentportalen hittar du värdefull information för att kunna genomföra dina studier.

Universitetet är spritt över staden. Här finns länkar för att få hjälp att hitta rätt.

Studentportalen

Här hittar du information om hur Studentportalen fungerar, wifi, support för studenter med mera: http://studentportal.gu.se/it/

Servicecenter

För våra studenter finns ett antal Servicecenter utspridda i staden. Här finns personal på plats som guidar dig och gärna svarar på frågor.

Servicecenter

Campus & byggnader

Vill du se kartor och veta mer om vilka campus och byggnader som universitetet består av?

Campus och byggnader

Hitta din institution

Vill du veta mer om din institution, hitta kontaktinformation till lärare på din institution eller få kontakt med en studievägledare?

Lista över institutioner

Hitta studievägledare

Kurslitteratur

Kurslitteratur lånar du på våra bibliotek, du kan också köpa begagnat.

Kurslitteratur

Hitta till biblioteken

Information för ny student - Universitetsbiblioteket

Studentkonto

OBS, för att ta del av all information i Studentportalen, kunna använda det trådlösa nätet, söka ditt schema med mera så behöver du ha ett studentkonto.

Studentkonto

Checklista för nya studenter

Frågor?

Har du frågor om Studentportalen? E-post: studentportalen@gu.se

Återigen - varmt välkommen till Göteborgs universitet!

Foto: Johan Wingborg

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2017-08-09