Till startsida
Den 30 maj slutade alla versioner av Zoom som är äldre än 5.0 att fungera. Se till att du har en uppdaterad version.
Tisdag 26 maj 12:51

Höstterminen 2020 kommer studier ske både digitalt och på campus

Göteborgs universitet bidrar till att bromsa smittspridningen av det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. Det innebär inte att universitetet har stängt, utan att universitetet tillfälligt har ställt om till distansstudier. Under våren har studenter och lärare imponerat med hur snabbt ni lyckats förändra arbetssätt för att hantera de nya förutsättningarna.

Även om regeringen meddelat att universitet kan påbörja en återgång till campusundervisning måste fortfarande alla kurser och program följa andra rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, t.ex. om avstånd och begränsningar i antal personer.

Göteborgs universitet är ett stort lärosäte med 200 program och nästan 2000 kurser. Vissa utbildningar har moment som är svåra att genomföra på distans, medan andra utbildningar fungerar digitalt. Vissa studenter kommer inleda höstterminen digitalt och vissa studenter kommer förutom att studera digitalt även ha vissa moment på plats på campus. Vi har alla ett ansvar, både studenter och medarbetare, att följa rådande rekommendationer för att få bukt på smittspridningen. Oavsett hur din hösttermin inleds hoppas vi att du kommer fortsätta trivas hos oss.

Du kommer få information från din utbildning om vad som gäller för just dig!

Sidansvarig: Studentportalen|Sidan uppdaterades: 2020-06-05
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/coronaviruset/hostterminen-2020/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-06-05

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?