Till startsida

Hitta på campus

Hitta på campus är en app som hjälper dig att hitta rätt. I appen finns information om undervisningslokaler, institutioner, schema och mycket mer. Appen kommer att finnas fram till juli 2021 och därefter utvärderas.

När du letar efter en byggnad eller lokal kan du via appens karta se var den finns och hur du lättast tar dig dit från din position. 

Du kan också söka fram ditt schema som hämtas från lokalbokningarna i TimeEdit. Klickar du på lokalen i schemat får du reda på var den ligger och hur du tar dig dit. Appen finns för Göteborgs universitet och Chalmers och du väljer vilken information du vill se. 

Hitta på campus-appen innehåller även information om:

 • resor med Västtrafik, inklusive närmaste buss- och spårvagnshållplatser samt tidtabeller
 • Styr&Ställs cykelstationer, närmaste station och hur många cyklar respektive cykelställ har inne för tillfället
 • restauranger och caféer på campus
 • studenttjänster som Servicecenter och skrivare
   

Appen finns för Android och iPhone.

Universitetets framtida digitala tjänster

Hitta på campus-appen är utvecklad av Chalmers och är del i utvärderingen av Göteborgs universitets framtida digitala tjänster. Vi kommar att erbjuda appen fram till juli 2021 och därefter utvärdera resultatet. 

Kontakta oss och var med och påverka

Eftersom appen är en del i utvärderingen av framtida digitala tjänster tar vi tacksamt emot synpunkter via vårt kontaktformulär. Du kan också göra felanmälningar (om t.ex. en lokal saknas eller en länk är trasig).

Gå till kontaktformuläret

Frågor & svar

 • Varför kan jag inte se mitt schema i hitta på campus-appen?

  Ett fåtal kurser har inget schema i TimeEdit och följaktligen inte heller i appen, vilket kan bero på att undervisningen sker i lokaler som inte ingår i Göteborgs universitets eller Chalmers bokningssystem. I dessa fall ska ansvariga för kursen informera dig om var du hittar kursschemat. Hör av dig till din utbildning om du inte kan hitta ditt schema.

  Om du studerar vid någon av ovanstående institutioner se också "Se Göteborgs universitet eller Chalmers lokaler?"
   

 • Se Göteborgs universitets eller Chalmers lokaler i appen?

  I appens inställningar kan du välja om du vill att information från Chalmers, Göteborgs universitet eller båda samtidigt ska vara sökbart.

  Göteborgs universitet har ett nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och viss undervisning sker i Chalmers lokaler.

  Om du läser vid någon av ovanstående institutioner och söker och hittar kursen men inte ser några bokade tillfällen i appen så är chansen stor att du har undervisning helt eller delvis i Chalmers lokaler. För att se schemat i appen kan du klicka så att du även kan se Chalmers information i appens inställningar och söka upp kursen som då får en kurskod som slutar på "gu".
   

Hitta appen

Hitta på campus-appen finns i App store och Google play. Sök på "Hitta på campus".

Hitta appen i App Store

Hitta appen i Google Play

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2020-02-13
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/e-tjanster/hitta-pa-campus/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-02-29

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?