Till startsida
Vi har bytt certifikat för det trådlösa nätverket eduroam, vilket kan påverka automatisk anslutning av dator/telefon. Välj i så fall att ansluta eduroam igen och svara OK på frågan om du litar på certifikatet.
Onsdag 31 maj 08:21

Hitta till skrivsalarna

Från 10 januari 2022 finns Göteborgs universitets gemensamma skrivsalar på tre adresser: Viktoriagatan 30, Karl Gustavsgatan 29 och Reutersgatan 2C.

Hitta till skrivsalarna

Viktoriagatan 30 och Karl Gustavsgatan 29

På Viktoriagatan 30/Karl Gustavsgatan 29 finns två skrivsalar. Det är samma byggnad, men två ingångar. Den stora skrivsalen (sektion 1 och 2) har ingång från Viktoriagatan 30 och en mindre skrivsal (sektion 3) har ingång från Karl Gustavsgatan 29.

Närmaste hållplats är Vasa Viktoria.

Gatuentrén till Viktoriagatan 30.Gatuentrén till Viktoriagatan 30. I foajén finns toaletter.

Gatuentrén till Karl Gustavsgatan 29.

Gatuentrén till Karl Gustavsgatan 29. Det finns ingen foajé i denna entré, ingången är direkt till skrivsalen.

Reutersgatan 2C

På Reutersgatan 2C finns två skrivsalar (sektion 6 och 7).

Närmaste hållplats är Wavrinskys plats.

Karta till Reutersgatan 2C

Gatuentrén till Reutersgatan 2c.

Gatuentrén till Reutersgatan 2C. I foajén finns toaletter. För att komma till entrén från Reutersgatan, gå in på gångvägen mellan blomsteraffären och Reutersgatan 4.

Anpassad salstentamen

Anpassade tentamina skrivs på både Viktoriagatan 30/Karl Gustavsgatan 29 (sektion 4) och Reutersgatan 2C (sektion 8). Du som ska skriva en tentamen med anpassning går till den ingång där ordinarie tentamen ges.

Du kan läsa om hur en anpassad salstentamen går till på sidan Anpassad salstentamen i de universitetsgemensamma skrivsalarna.

När du kommer till skrivsalen

Entrédörrarna öppnar 45 minuter innan salstentamen börjar. Dörrarna till skrivsalen öppnar samtidigt.

I entrén till skrivsalarna finns anslag med information om de salstentamina som hålls för dagen. Det finns anslag om vilka tentamina som hålls, med kursnamn, kurskod, tid och institution. Varje tentamen är tilldelad en sektion och färg.

När du kommer till entrén, gör så här:

  1. Börja med att hitta din tentamen på anslagen.
  2. Gå till rätt sektionsdörr och ta fram din legitimation.
  3. Gå fram till tentamensvakten innanför sektionsdörren och genomför ID-kontroll. Av vakten får du ditt platsnummer.
     

Stora skrivsalen på Viktoriagatan 30.Stora skrivsalen på Viktoriagatan 30. Samtliga skrivplatser är utrustade med el och nätverk.

I skrivsalen

Väskor och ytterkläder får inte finnas vid skrivplatsen. Personliga tillhörigheter, såsom mobiltelefoner och andra digitala enheter, ska läggas på anvisad plats i skrivsalen.

Så skriver du en salstentamen

Regler för examination

Som student vid Göteborgs universitet har du en skyldighet att känna till de regler för examination som gäller för tentamensskrivning innan du ska genomföra din salstentamen.

Regler för student vid tentamensskrivning

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2022-09-29
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/e-tjanster/skriva-salstentamen/skrivsalarna/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Utskriftsdatum: 2023-06-01

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?