Till startsida

Bli alumn

När du har läst klart på Göteborgs universitet är du alumn, vilket kort och gott betyder före detta student. Då är du välkommen att gå med i vårt alumnnätverk, men passa gärna på att anmäla dig redan i slutet av utbildningen.

På så vis kan du enkelt behålla kontakten med dina kursare och din utbildning samtidigt som du får inbjudningar till träffar, föreläsningar och möjlighet att prenumerera på e-nyhetsbrev.

Välkommen till alumnnätverket

Du kan anmäla dig till alumnnätverket redan som student.

Anmäl dig till alumnnätverket

Du kan läsa mer om alumnverksamheten på gu.se

Möt universitetets alumner under studietiden

Vad kan du ha för glädje av alumnverksamheten när du är student? Jo, du kan till exempel höra med din institution om det finns möjligheter att inom ramen för utbildningen bjuda in alumner, som vill dela med sig av sina yrkeserfarenheter.

Du kan också få reda på vad tidigare studenter på din utbildning jobbar med och var, genom att kontakta vår alumnsamordnare. Ett annat smidigt verktyg för att se vad våra alumner befinner sig i yrkeslivet är LinkedIn. 

Kontakt

För frågor kring alumnverksamheten skriv till: alumn@gu.se

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2021-12-06
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://studentportal.gu.se/examen-och-arbetsliv/alumn/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fstudentportalen.gu.se%2F%3FsiteSearch%3Dtrue%26searchText%3Dalumn%26c%3Dsearch_within~~studentportalen
Utskriftsdatum: 2023-10-01

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?