Till startsida
Det nya coronaviruset: Universitetsgemensam information
Fredag 27 mars 15:22

Om den här resursen

Forskare har alltid strävat efter att sprida sina resultat till varandra och till omvärlden. Som student kommer du i kontakt med forskning i olika format och genom olika kanaler. Till en början kan det vara svårt att få överblick, svårt att veta hur du ska söka och sålla i informationsflödet. Den här resursen besvarar många av de frågor och funderingar som dyker upp i studenters möte med vetenskap.

Resursen är framtagen av Göteborgs universitetsbibliotek. Har du frågor om innehållet i resursen kan du alltid kontakta ditt närmaste bibliotek.

Resursen kommer utökas med innehåll från Enheten för akademisk språk (ASK).

Sidansvarig: Göteborgs universitetsbibliotek|Sidan uppdaterades: 2019-10-22
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/handledning-och-stod/soka-lasa-och-vardera-vetenskapliga-texter/?feedbackForm=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fstudentportal.gu.se%2Fhandledning-och-stod%2Fsoka-lasa-och-vardera-vetenskapliga-texter%2F%3FskipSSOCheck%3Dtrue&recipientName=G%F6teborgs+universitetsbibliotek&encodedEmail=d2ViYkB1Yi5ndS5zZQ&skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-03-29

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?