Till startsida

Mina studier

Här hittar du till de sidor på Studentportalen som innehåller information från fakultet, institution eller program - exempelvis kontaktuppgifter, öppettider på din studentexpedition eller vad som gäller för din utbildning vid terminsstart.

Om fakultet och institutioner

Göteborgs universitet är organiserat i åtta fakulteter som innefattar 38 insitutioner. Fakulteterna och institutionerna organiserar och driver universitetets utbildningar. Om du är osäker på vilken fakultet och institution din utbildning hör till kan du använda flervalsmenyn Genväg till Mina studier och välja ditt program. Om du läser en engelskspråkig master hittar du den bland internationella mastersprogram.

Hittar du inte din utbildning?

Kursytor finns i Canvas

Om du är på jakt efter information för en kurs som du läser ska du istället besöka kursen kursyta i lärplattformen Canvas.

Logga in i Canvas

Läs mer om Canvas

 

Genvägar till Mina studier:

Kandidatprogram

Yrkesutbildning

Magister och master (sv)

Internationell master (en)

Övrig utbildning

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2022-09-26
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/?languageId=100000&feedbackForm=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fstudentportal.gu.se%2Fminastudier%2Flararutbildning%2Fprogram%2Fyrkeslararprogrammet%2Famnesbehorighet%2F%3FskipSSOCheck%3Dtrue&recipientName=Anders+%C5kerstr%F6m&encodedEmail=YW5kZXJzLmFrZXJzdHJvbUBndS5zZQ&skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2023-09-22

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?