Till startsida

Studera utomlands

Flexibiliteten i kandidatprogrammet i kemi gör att du kan göra en eller två terminer utomlands och räkna in i din svenska examen. Det passar sig bäst att läsa utomlands i slutet av din utbildning. Den som är utbytesstudent betalar inga studieavgifter där den studerar.

Vill du göra en del av din utbildning utomlands, behöver du planera det så tidigt som möjligt. Ta kontakt med Marie Kannius Janson, marie.kannius@gu.se, ansvarig för utbytesstudier. Gör detta gärna under din första termin på kandidatprogrammet i kemi eftersom vissa kurser passar bättre att läsa innan man åker.

Information om de universitet som vi har avtal med och en beskrivning av utbytesstudier hittar du på Naturvetenskapliga fakultetens sida på Studentportalen: Studera utomlands.

 Information kan också hittas på GU´s centrala sidor på studentportalen: Studera utomlands

 

Studievägledning i kemi

Per Martin Björemark

Telefon: 031-786 9013
Telefontid: tis, tors 10:15-12:00

E-post: svlkemi@cmb.gu.se

Besöksadress: Campus Johanneberg, Kemigården 4,
rum 7012

Sidansvarig: Per Martin Björemark|Sidan uppdaterades: 2019-09-09
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/cmb/kemi/studera-utomlands/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Utskriftsdatum: 2021-06-13

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?