Till startsida

Prins Bertil-stipendiet för kunskaps- och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader

Stiftelsen Prins Bertils fond för forskning och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader delar årligen ut ett eller flera stipendier till studerande vid Handelshögskolan för studier, praktik eller uppsatsarbete med fokus på internationella marknader. Varje stipendium uppgår till 25 000 kr och behöriga att söka är studenter som läser programutbildning eller masterprogram vid Handelshögskolan i Göteborg under den period stipendiet avser.

Ansökningsomgången för Prins Bertil-stipendiet 2021-2022 är öppen från 1 juni till 15 september 2021.

Läs mer om stipendiet och ansökningsprocessen:

Utlysning för HT2021 - VT2022
Ansökan görs via Göteborgs universitets ansökningssystem. Läs igenom instruktionerna noga innan du skapar ditt konto och registrerar din ansökan. Samma konto kan sedan användas om du söker andra stipendier vid Göteborgs universitet.

Instruktioner för ansökningssystemet (PDF).

Logga in i ansökningssystemet.

När du skapat ditt konto och loggat in fyller du i alla uppgifter och klickar sedan på "Skicka in". Ansökan är komplett när den har status "Inskickad" och du har bekräftat den, antingen elektroniskt (med BankID) eller genom att du skrivit ut, signerat och skickat den med post till Fakultetskansliet på Handelshögskolan.

Bedömning av ansökningar, prioritering och beslut om beviljande görs av nämnden för Prins Bertils fond, utifrån 1) relevans för kunskap och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader 2) gagn för västsvensk industri och exporthandel samt 3) uppnådda studieresultat. Beviljade stipendier utdelas i samband med Prins Bertil seminariet i november.

Avrapportering ska ske inom ett år från beviljande av stipendiet genom en kort rapport som beskriver hur medlen har använts och på vilket sätt de har främjat kunskap och erfarenhetsutbyte kring internationella marknader.

Handelshögskolan och Stiftelsen behandlar sökandes personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679. Mer information

Ansökan för 2021-2022

Ansökningsomgången för Prins Bertil-stipendiet HT2021-VT2022 är öppen från 1 juni till 15 september 2021.

Frågor mejlas till prinsbertil@handels.gu.se

 

 

Sidansvarig: Marita Taïb|Sidan uppdaterades: 2021-06-01
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/handels/hgu-stipendier/prins-bertil-stipendiet/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2021-12-05

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?