Till startsida

För dig som läser Master´s Programme in International Administration and Global Governance

Du som vill åka på utbytesstudier under ditt Master´s Programme in International Administration and Global Governance bör tänka på följande

Du kan åka på utbyte Termin 2, det innebär att du måste ansöka i samband med vår ansökningsperiod i September, precis efter att du startat din masters utbilnding. Du är välkommen att kontakta den internationella koordinatorn på statsvetenskapliga institutionen redan innan du startar dina programstudier för mer information.

Det är viktigt att du hittar ett univeristet som 1) tar emot masters studenter och 2) ger kurser som matchar det du skulle ha läst i Sverige. Innan du åker upprättar du tillsammans med den internationella koordinatorn ett Learning Agreement.

Du kan välja bland våra partner universitet i Europa, du hittar dem här

Efter avslutad utbytestermin måste du ansöka om att få dina poäng från utbytet tillgodoräknade.
 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2019-11-26
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/pol/studerautomlands/vad-och-var-du-kan-studera/for-dig-som-laser-master-s-programme-in-international-administartion-and-global-governance/?languageId=100000&skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2021-12-05

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?