Till startsida

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Studentlivet

Studentlivet är mycket mer än bara studierna. Vid Göteborgs universitet finns det fyra studentkårer som i sin tur har massor av olika studentföreningar, pubar och arrangemang knutna till sig. Studentkårerna arrangerar varje år olika välkomstaktiviteter för nya studenter.

 

Välkomstaktiviteter

På grund av covid-19 kommer inte terminsstarten se ut som den brukar. Det är upp till varje enskild utbildning att planera hur studierna ska börja för just deras studenter - vilket påverkar studentkårernas arrangemang för nya studenter.

Du får information från din utbildning om vad som gäller för dina studier. Håll utkik på din studentkårs webb och i sociala medier för att ta del av deras planer inför terminsstarten.

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2020-06-22
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/ny-student/?feedbackForm=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fstudentportal.gu.se%2Fny-student%2F%3FskipSSOCheck%3Dtrue%26referer%3Dhttps%253A%2F%2Fsahlgrenska.gu.se%2Futbildning&recipientName=Studentportalens+redaktion&encodedEmail=c2VydmljZWNlbnRlckBndS5zZQ&skipSSOCheck=true&referer=https%3A//sahlgrenska.gu.se/utbildning
Utskriftsdatum: 2021-06-13

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?