Samtalsstöd med anledning av kriget i Ukraina

Nyhet: 2022-02-24

Studenter som har behov av samtalsstöd med anledning av kriget i Ukraina är välkomna att kontakta Studenthälsan.

Invasionen av Ukraina kan orsaka oro hos en del studenter. Om du som är student har behov av samtalsstöd med anledning av invasionen är du välkommen att kontakta Feelgood som är universitetets leverantör av tjänster inom studenthälsa.

Det finns möjlighet till stöd både på svenska och engelska.

Behöver du samtalsstöd, kontakta Feelgood antingen via telefon 010–810 81 92 eller via mejl student.goteborg@feelgood.se. Ange koppling till Ukraina.

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2022-02-24

Utskriftsdatum: 2022-06-29