Till startsida

Välkommen till Alumnnätverket

Nyhet: 2022-06-10

Först och främst vill vi önska dig som tagit examen ett stort grattis! Nu är du en av våra tusentals GU Alumner och vi vill därför bjuda in dig till vårt Alumnnätverk.

Inbjudningar, alumnträffar och nyheter

Genom inbjudningar till aktuella föreläsningar, alumnträffar och digitala nyhetsbrev kan du fortsätta kontakten och följa universitetets forskning, samhällsengagemang, fortbildning och utveckla egna samarbeten.

Livslånga lärandet

Vi är gärna en del av ditt livslånga lärande. När du vill eller behöver lära mer, lära nytt eller lära om, är du alltid välkommen tillbaka för att vidareutbilda dig, men också att gå på öppna föreläsningar och njuta av konserter, föreställningar och utställningar.

Dela kunskap och erfarenheter

Dina kunskaper är förstås betydelsefulla för dig och i ditt arbetsliv, men också för oss. Som alumn är du en värdefull länk till yrkeslivet och omvärlden. Därför hoppas vi att du vill dela med dig av dina erfarenheter till framtida studenter och stärka våra externa relationer. Ni alumner är våra mest kvalificerade och bästa ambassadörer!

Välkommen!

Anmäl dig till Alumnnätverket

Mer om alumnverksamheten (gu.se)

AV:

Sidansvarig: Studentportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2022-06-10
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/nyheter/nyheter-detalj//valkommen-till-alumnnatverket.cid1750850?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fstudentportal.gu.se%2F%3FskipSSOCheck%3Dtrue
Utskriftsdatum: 2022-08-14

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?