Till startsida

Välkommen till institutionen för språk och litteraturer!

Det här är sidorna för dig som läser någon av våra kurser i afrikanska språk, arabiska, engelska, franska, grekiska, japanska, kinesiska, latin, slaviska språk, somaliska, spanska, tyska eller ämnesöverskridande språkkurs, eller något av våra program: Internationella språkprogrammet (ISP), Språk och interkulturell kommunikation (SIK), Översättarprogrammet (ÖP).

Här har vi samlat information som du har nytta av under din studietid. Vi hoppas att du får en givande tid som student hos oss!

Du hittar oss på plan 4 i Humanisten, Lundgrensgatan.


Covid-19

På grund av Covid-19-pandemin har institutionen för språk och litteraturer beslutat att börja höstterminen 2021 med undervisning online.

Vi planerar dock en gradvis återgång till campusundervisning under andra halvan av terminen (med början den 3 november) i enlighet med de nationella riktlinjerna för undvikande av smittspridning och i enlighet med rektors beslut.

Notera att somliga kurser kanske måste ges online under hela terminen. Respektive lärare/kursansvarig informerar närmare om vad som gäller för just din kurs. För ytterligare information till studenter om Covid-19, se https://studentportal.gu.se/coronaviruset

För dig som går lärarutbildning finns även särskild information om vad som gäller för verksamhetsförlagd utbildning (VFU): https://studentportal.gu.se/minastudier/lararutbildning/vfu/information-om-vfu-och-covid-19

Information från Utbildningsenheten:

Riktlinjer och hantering av studenter i riskgrupp/är vårdnadshavare för barn under 12 år i riskgrupp med anledning av covid-19

Stängt för besök på institutionen

Med anledning av nuvarande läge med att begränsa smittspridning av Covid-19 har vi tillfälligt stängt för besök och drop-in på studentexpeditionen, tentamensexpeditionen och studievägledning. Du kan fortfarande få vägledning via epost och telefon. Det finns möjlighet att boka in ett virtuellt möte med studievägledare via Zoom.
Aktivera ditt GU-Zoom-konto

 


Aktuellt:

 

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/sprak/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2021-09-19

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?