Till startsida

Institutionen för svenska språket

Välkommen till institutionen för svenska språket. Vi är glada för att du har valt att studera hos oss, och vi hoppas att din tid här kommer att bli riktigt bra!

Kontakta oss

Under sommaren når du studentexpeditionen fram till den 12 juli på telefon och e-post. Mellan den 15 juli och den 2 augusti är expeditionen helt stängd. Från den 5 augusti till den 9 augusti nås expeditionen på telefon och e-post igen. Från 12 augusti gäller ordinarie besöks- och telefontider till Expeditionen.

Frågor

Många av dina frågor kan du säkert själv få svar på via vår webbplats. Matnyttig information se, Information från A till Ö.

Hitta hit

Institutionens expedition finns i Humanisten på Lundgrensgatan 1B. Kommer du från Korsvägen går du uppför trapporna mot Renströmsparken och kommer du från Kungsportsavenyn går du gångvägen bakom Götaplatsen och uppför Renströmsgatan till Humanisten.

Tider och hållplatser för buss och spårvagn hittar du hos Västtrafik.

 

Sidansvarig: Sven Lindström|Sidan uppdaterades: 2019-07-04
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/svenska/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2019-07-23

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?