Till startsida

Välkommen till läkarprogrammet

Dessa sidor vänder sig i första hand till dig som redan är student på läkarprogrammet. Här hittar du bland annat utbildnings- och kursplaner, blanketter, information om tentamen och kontaktuppgifter till studievägledare och kursansvariga.

Byte av lärplattform HT19 - från GUL till Canvas

Från och med höstterminen 2019 införs den nya lärplattformen Canvas på alla läkarprogrammets kurser. Den information som du behöver innan kursregistrering kommer då att finnas på den publika sidan i Canvas kallad Kursöversikt. För att komma åt en specifik kurs, klicka på Kursöversikt, terminsvis i vänsterspalten, därefter välj aktuell termin för att sedan komma åt den publika sidan genom att klicka på kursnamnet. Några veckor innan kursstart kommer du att kunna klicka dig fram till viktig information, så som schema och studiehandledning.

När du är registrerad på en kurs får du tillgång till de icke publika sidorna genom att logga in i Canvas, ingången hittar du längst upp i högerspalten (du loggar in med dina studentuppgifter).

Sidansvarig: Rikard Zeilon|Sidan uppdaterades: 2020-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/lakarprogrammet/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-01-17

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?