Till startsida

Välkommen som student på Pedagogen!

På den här sidan hittar du som studerar vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten ingångar till praktisk information på Pedagogen, öppettider med mera. Du hittar också genvägar till information som vi vet är efterfrågade av studenter som till exempel information om stipendier.

I Canvas, Göteborgs universitetets lärplattform, hittar du information om vad som gäller för just dig och den kurs du läser, exempelvis schema.

Är du registrerad student? Du hittar alltid en ingång till din utbildning under Mina sidor i Studentportalen.

Nyheter Studentportalen

  • En samlad studentröst genom Göteborgs universitets studentkårer

    [2023-02-01] Sedan årsskiftet är de fyra studentkårerna samlade inom Göteborgs universitets studentkårer, GUS. Detta sedan Handelshögskolans i Göteborg studentkår (HHGS) vid årsskiftet gick med i samarbetsorganet.

  • Vernissage på Studenternas galleri

    [2023-01-25] 2 februari är det invigning av en ny utställning i Studenternas galleri på Samhällsvetenskapliga biblioteket. Vårutställningen visar konst från åtta studenter och kommer att bjuda på en variation av uttryckssätt, material och tekniker.

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2021-04-23
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://studentportal.gu.se/minastudier/uf/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2023-02-03

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?