Navigate to video: Läs samhällsvetenskap i Göteborg
Video (04:56)
Läs samhällsvetenskap i Göteborg
Bild

Institutionen för socialt arbete

Varmt välkommen till Institutionen för socialt arbete! Vad kul att du är student hos oss! Vi är en del av Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet och erbjuder studier inom socialt arbete på kandidatnivå (grund), master/magisternivå (avancerad) och doktorsnivå (forskarutbildning).

Här kan du läsa kurser och program på grund-, avancerad- och forskarnivå. Hos oss kan du göra hela din akademiska karriär och ta en kandidat-, magister-/master- eller doktorandexamen i socialt arbete.

Kontakta oss

Om Institutionen för socialt arbete

Typ av organisation
Institution
Tillhör fakultet
Samhällsvetenskapliga fakulteten
Kontaktinformation
Postadress
Box 720
40530
Göteborg
E-post
info@socwork.gu.se
Besöksadress
Sprängkullsgatan 25
41123
Göteborg

Våra lokaler

Bild
Karta på lokaler i Campus Haga.

Institutionen hittar du på Sprängkullsgatan 23-25 i Haga i Göteborg. Besöksadress till utbildningsadministrationen och studievägledning är på våning 3, Sprängkullsgatan 23. 

Lokaler för studier och grupparbeten

Campus Haga är öppet mellan klockan 06:00-23:00 alla dagar. Entréer och korridorer är vanligtvis öppna 07:30-16:30 under vardagar, stängt helger. Använd ditt GU-kort för att komma in.

Information om studieplatser och öppettider finns på sidan Hitta på universitetet

Som student

Här får du inte bara tillgång till högkvalitativ undervisning och forskning inom socialt arbete, utan även möjligheter att engagera dig i studentlivet. Genom studentkåren har du chansen att påverka och förbättra utbildningen genom att delta i olika studentråd och kommittéer. Dessutom arrangeras spännande evenemang och aktiviteter som främjar gemenskap och vänskap med andra studenter. På så sätt skapar vi en stimulerande och inkluderande miljö där du kan utvecklas både akademiskt och personligen.

Läs mer och bli medlem på gotastudentkar.se

Hitta våra öppna seminarier och föreläsningar på gu.se

Lärmiljö

Vi har en inspirerande och inkluderande lärmiljö. Med engagerade lärare och starka partnerskap erbjuder vi både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet. Våra forskningsbaserade lärmiljöer främjar interaktivt lärande och samarbete, vilket förbereder dig för en meningsfull karriär inom socialt arbete.

Nå ansvariga för din utbildning 

Monica Nordenfors
Proprefekt för utbildning
Johan Lindwall
Studierektor på avancerad nivå
Tobias Davidsson
Tobias Davidsson
Studierektor på grundnivå
Elin Hultman
Studierektor på grundnivå

Evenemang

För tillfället finns inga evenemang publicerade.