Till startsida

Välkommen till institutionen för vårdvetenskap och hälsa!

Dessa sidor vänder sig i första hand till dig som redan är student hos oss. I vänstermenyn kan du klicka dig vidare till både information som är gemensam och programspecifik. I Canvas hittar du allt som rör din kurs.

Dina studier är början på ett spännande yrkesliv och redan under utbildningen kommer du att få möjlighet att stifta bekantskap med offentliga, privata och ideella verksamheter som bedriver hälsofrämjande och förebyggande arbete på både lokal, nationell och internationell nivå. Välkommen!

Vår utbildning

Under menyerna Utbildningsprogram och Fristående kurser hittar du specifik information för just din utbildning. På programsidorna hittar du bl.a. länkar till kurser, tentamensschema och programöversikter.

Våra utbildningsprogram

Våra fristående kurser

Ny student

Som ny på en utbildning kan det ibland kännas som att det är mycket information. Här får du en introduktion till sådant som kan vara bra att veta när du börjar studera vid vår institution.

Information för nyantagna studenter

Studentexpedition

Under studentexpeditionens öppettider kan du bl.a. ställa frågor om tentamen och låna diktafoner. Öppettider och mer information finns på expeditionens sida som du når via menyn till vänster eller länken nedan.

Information och kontakt till studentexpeditionen

Studievägledning

Studievägledare hjälper dig bl.a. med att planera din studiegång och allmänna frågor om studier på Göteborgs universitet.

Information och kontakt till studievägledare

Tips för bra studiemiljö på distans

Tips och idéer för att skapa en bra studiemiljö hemma

Studenthälsa

Behöver du stöd vid ohälsa relaterad till dina studier?

För studenter: Covid-19 universitetsgemensam information

Covid-19, såhär påverkas du som student på fakulteten

Uppdaterad 3 februari 11:30

Logga in i Canvas

Logga in i lärplattformen Canvas med ditt studentkonto

Studentexpeditionen stängd

Studentexpeditionen på institutionen för vårdvetenskap och hälsa har stängt tillsvidare, med bakgrund av universitetets omställning till distansundervisning på grund av Covid -19.

Studentexpeditionen når du enklast via e-post: studentexpedition@fhs.gu.se

Zoom för studenter

Zoom är en tjänst för distansundervisning och digitala möten.

Förändringar i examinationer

Under pågående pandemi har skrivsalen på Viktoriagatan 30 minskad kapacitet.

Det innebär att salstentor och examinationer kan komma att ändras när det gäller såväl datum som examinationsform. Håll dig uppdaterad och bevaka din kurs i Canvas.

Glöm inte att anmäla dig i Ladok på de kurser där kursansvarig meddelat att det krävs.

Mer information om inställda salstentor

Nyheter

  • Restriktionerna avgör hur digital sommaren och höstterminen blir

    [2021-04-23] På torsdagen fattade rektor ett nytt inriktningsbeslut för sommaren och höstterminen. Det har två scenarier. Om restriktionerna lättar är inriktningen att studenter och medarbetare gradvis återgår till campus, men om smittspridningen fortsätter att vara stor kommer även sommaren och hösten att vara mestadels digital.

  • Studenthälsa: Nya föreläsningar och workshops

    [2021-04-12] Göteborgs universitet anordnar i samarbete med Feelgood föreläsningar, workshops och kurser för dig som student. De olika tillfällena ger dig möjlighet att få kunskap och att diskutera olika områden som påverkar din hälsa.

  • Välkommen till informationsmöte om ansökan till MFS!

    [2021-03-25] Är du student och planerar att ansöka om MFS-stipendium i ansökningsomgången i april eller bara är nyfiken och vill veta mer om vad det innebär. Varmt välkommen att delta i informationsmöte om MFS! Vi fångar upp era frågor och funderingar och kommer gå igenom särskilt vad som gäller nu i förhållande till covid-19.

Sidansvarig: Martina Serrano|Sidan uppdaterades: 2020-12-03
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/caresci/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2021-05-14

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?