Till startsida
Det går fortfarande inte att nå alla medarbetare/funktioner vid universitetet via e-post. Om du inte får svar på e-post - välj alternativa kontaktvägar.
Torsdag 22 oktober 17:00

Välkommen till institutionen för vårdvetenskap och hälsa!

Dessa sidor vänder sig i första hand till dig som redan är student hos oss. I vänstermenyn kan du klicka dig vidare till både information som är gemensam och programspecifik. I Canvas hittar du allt som rör din kurs.

Dina studier är början på ett spännande yrkesliv och redan under utbildningen kommer du att få möjlighet att stifta bekantskap med offentliga, privata och ideella verksamheter som bedriver hälsofrämjande och förebyggande arbete på både lokal, nationell och internationell nivå. Välkommen!

Vår utbildning

Under menyerna Utbildningsprogram och Fristående kurser hittar du specifik information för just din utbildning. På programsidorna hittar du bl.a. länkar till kurser, tentamensschema och programöversikter.

Våra utbildningsprogram

Våra fristående kurser

Ny student

Som ny på en utbildning kan det ibland kännas som att det är mycket information. Här får du en introduktion till sådant som kan vara bra att veta när du börjar studera vid vår institution.

Information för nyantagna studenter

Studentexpedition

På studentexpeditionen kan du bl.a. hämta ut papperstentamen och låna diktafoner. Öppettider och mer information finns på expeditionens sida som du når via menyn till vänster eller länken nedan.

Information och kontakt till studentexpeditionen

Studievägledning

Studievägledare hjälper dig bl.a. med att planera din studiegång och allmänna frågor om studier på Göteborgs universitet.

Information och kontakt till studievägledare

För studenter: Covid-19 - universitetsgemensam information

Logga in i Canvas

Logga in i lärplattformen Canvas med ditt studentkonto

Studentexpeditionen stängd

Studentexpeditionen på institutionen för vårdvetenskap och hälsa har stängt tillsvidare, med bakgrund av universitetets omställning till distansundervisning på grund av Covid -19.

Studentexpeditionen når du enklast via e-post: studentexpedition@fhs.gu.se

Förändringar i examinationer HT20

Under höstterminen 2020 har skrivsalen på Viktoriagatan 30 minskad kapacitet med anledning av Covid -19.

Det innebär att salstentor och examinationer kan komma att ändras när det gäller såväl datum som examinationsform. Håll dig uppdaterad och bevaka din kurs i Canvas.

Glöm inte att anmäla dig i Ladok på de kurser där kursansvarig meddelat att det krävs.

Mer information om inställda salstentor

Nyheter

  • Registreringarna till Act Sustainable 2020 öppna

    [2020-10-19] Från och med nu är registreringarna till Act Sustainable öppna. Glöm inte att varje programpunkt kräver en egen registrering, men du kan anmäla dig till hur många programpunkter du vill.

  • Nyfiken på att studera utomlands?

    [2020-09-14] Tors 23 september berättar studenter som läst utomlands om sina erfarenheter, och ger praktiska tips till dig som vill studera internationellt.

  • Nominera till pedagogiskt pris 2020

    [2020-09-09] Det pedagogiska priset uppmärksammar goda insatser inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå. Priset som tilldelas är på 100 000 kronor och ges till en eller flera lärare på Sahlgrenska Akademin.

Sidansvarig: Martina Serrano|Sidan uppdaterades: 2020-02-14
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/caresci/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-10-24

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?