Till startsida

Student vid Institutionen för kulturvetenskaper

Vi är glada att du valt att studera hos oss och hoppas att din studietid kommer bli riktigt bra! På dessa sidor har vi samlat information till dig som vi tror du har nytta av.  

För mer detaljerad information om våra utbildningar och vår forskning se vår hemsida www.kultur.gu.se

Vi har flyttat till Humanisten

Den nya adressen är Renströmsgatan 6. Vi har våra lokaler på plan 2, och expeditionen samt studievägledare finner ni i korridor F. 

Uppsatstävling

Fonden för Mänskliga Rättigheter har en pågående uppsatstävling för studenter.

Temat för årets tävling är "interlinkages between human rights protection and peace and security in the Americas, including considerations on the role of the Inter-American Commission on Human Rights or the Inter-American Court of Human Rights, or the Organization of America States."

Tävlingen är öppen för studenter inom alla discipliner och som är inskrivna på ett kandidat- eller masterprogram i Sverige. Vinnaren belönas med en resa till Washington, USA, för att delta i den 178:e sessionen för den interamerikanska kommissionen.

 

Sidansvarig: Caroline Tengroth|Sidan uppdaterades: 2020-04-20
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/kultur/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-08-07

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?