Till startsida

Student vid Institutionen för kulturvetenskaper

Vi är glada att du valt att studera hos oss och hoppas att din studietid kommer bli riktigt bra! På dessa sidor har vi samlat information till dig som vi tror du har nytta av.  

För mer detaljerad information om våra utbildningar och vår forskning se vår hemsida www.gu.se/kulturvetenskaper

Tillfälligt inställd campusförlagd undervisning

Folkhälsomyndigheten har kommit med uppdaterade beslut om skärpta allmänna råd ibland annat Västra Götalands län

Som konsekvens av Folkhälsomyndighetens beslut har institutionen nu valt att förlägga all undervisning på distans.

Ingen fysisk undervisning kommer alltså ske på humanisten. Det som tidigare angetts på ert schema som salsundervisning kommer alltså nu istället ske på distans. Din kurslärare kan ge dig mer information om undervisningen på distans.

Vid arbete och studier i Humanisten är det nu viktigare än tidigare att hålla avstånd och upprätthålla god handhygien. Som institution är det viktigt att vi gör vad vi kan för att minska smittspridning och bidra till god hälsa!

Humanisten stängd för besökare

Endast studenter som är registrerade på en kurs eller ett program vid Humanistiska fakulteten samt medarbetare vid fakulteten har tillgång till Humanisten genom sitt GU-kort. Alla som vistas i lokalerna ska iaktta de råd som beslutats om den 29 oktober av Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkaren i VG-regionen– undvika fysisk kontakt, strikt handhygien, undvika trängsel m m.

Övrig kontakt

Tänk på att även exempelvis biblioteken och servicecenter kan ha förändrade öppettider nu under pandemin. Kontaktuppgifter till dem hittar du här på studentportalen.

Blanketter

Ansökan om studieuppehåll eller tillgodoräknanden.

StudieuppehållTillgodoräknande hel kursTillgodoräknande del av kursTillgodoräknande utbytestudier

 

Sidansvarig: Caroline Tengroth|Sidan uppdaterades: 2020-11-19
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/kultur/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2021-04-20

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?