Bild
Alumni Careers - Arbeta på ambassad
Länkstig

Hur är det att arbeta på en ambassad?

För studenter

Efter fem års språkstudier i franska landade f.d studenten, alumnen, Oda Martin Åhrman ett jobb på Franska ambassaden. Under detta webbinar, Alumni Careers, som vi denna gång erbjuder såväl på plats som över zoom, får vi höra om Odas väg till ambassaden och vad jobbet innebär.

Digital,
Föreläsning
Datum
29 apr 2024
Tid
17:00 - 18:30
Plats
Humanisten C350 & online @ Zoom
Antal platser
70 fysiskt / obegränsat online
Sista anmälningsdag
29 april 2024

Arrangör
Alumnrelationer vid Göteborgs Universitet
Anmälan är stängd.

Efter att ha studerat franska språket i fem år samt gjort en praktikkurs landade Oda ett jobb på Franska ambassaden i Stockholm. Språk är så mycket mer än bara språket, det ger oss nämligen nyckeln till att förstå kultur och normer, vilket var en avgörande faktor för Oda i sitt jobbsökande, tillsammans med nätverkande under praktiken. 

Utöver att höra om Odas resa till ambassadjobbet, får vi också höra om vad hennes arbetsuppgifter på ambassaden är. Avslutningsvis finns möjlighet att ställa frågor till Oda. 

Såväl alumner som studenter från Göteborgs universitets samtliga fakulteter är varmt välkomna att delta. Föreläsningen är på engelska. 

Alumni Careers
Webbinarserie där vi har nöjet att lyssna på framstående alumner som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och spännande karriärer! Detta tillfälle erbjuder vi som hybrid, det finns alltså möjlighet att delta såväl på plats på Humanisten eller via zoom. Frågor kommer dock prioriteras till de som deltar på plats.