Till startsida
Det går fortfarande inte att nå alla medarbetare/funktioner vid universitetet via e-post. Om du inte får svar på e-post - välj alternativa kontaktvägar.
Torsdag 22 oktober 17:00

Välkommen till Handelshögskolan!

Här har vi samlat information som är viktig och nyttig för dig som är student hos oss.

OBS! Kolla din skräppost efter viktig e-post från universitetet
Viktig e-post från Göteborgs universitet har fastnat i skräppostfilter. Kolla din skräppostmapp så att du inte missar välkomstbrev och information från din utbildning!

Ny adress? Nytt efternamn? Du måste själv meddela ändringen till Ekonomiska biblioteket. Tag med ett personbevis till receptionen på Handelshögskolan, som ser till att uppgifterna ändras i LADOK och hos studentkåren.

 

För dig som är ny student


Viktigt! För att få
påbörja dina studier måste du registrera dig, annars förlorar du din plats. De flesta program och kurser har registrering på webben. Logistikprogrammet och Juristprogrammet har fysisk registrering, information om detta får du via mejl.

Mer detaljerad information om schema m.m. kommer till dig från våra institutioner/program samt finns på kursens sida i GUL (Göteborgs universitets lärplattform).

Du hittar också viktig och värdefull information på programmens och institutionernas sidor här på Studentportalen. Se länkar längre ner på denna sida!

Se även universitetets information för dig som är ny student!

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2019-02-13
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/handels/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-10-24

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?