Till startsida

Välkommen som student på Pedagogen!

På den här sidan hittar du som studerar vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten ingångar till praktisk information på Pedagogen, öppettider med mera. Du hittar också genvägar till information som vi vet är efterfrågade av studenter som till exempel information om stipendier.

I Canvas, Göteborgs universitetets lärplattform, hittar du information om vad som gäller för just dig och den kurs du läser, exempelvis schema.

Är du registrerad student? Du hittar alltid en ingång till din utbildning under Mina sidor i Studentportalen.

Nyheter Studentportalen

  • Ta chansen att engagera dig som studentrepresentant

    [2023-03-15] Som studentrepresentant bidrar du som student med ett viktigt perspektiv på universitetets verksamhet. Det står inskrivet i Göteborgs universitets arbetsordning att studenter ska medverka i alla beredande och beslutande organ samt vid utbildningsrelaterade beslut, och det är studentkårerna vid universitetet som utser studentrepresentanter.

  • Nominera till Pam Fredmans pris 2023

    [2023-03-14] Nu är det dags att nominera lärare och forskare vid Göteborgs universitet som gjort värdefulla insatser inom social hållbarhet och det livslånga lärandet. Alla lärare och forskare vid universitetet kan nomineras.

Sidansvarig: Gunilla Johnander Parlenvi|Sidan uppdaterades: 2021-04-23
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://studentportal.gu.se/minastudier/uf/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2023-03-21

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?